Den traditionelle

  • Krydersild
  • Hjemmelavet karrysild
  • Æg og rejer med hjemmelavet mayonnaise
  • Fiskefilet m/capersremoulade
  • Lun leverpostej m/champignon og surt
  • Medisterpølse m/grønkål
  • Ribbensteg m/hjemmelavet rødkål med stjerneanis
  • Ris a la mande
  • 2 slags ost med druer og hjemmesyltet valnødder
  • Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert (ud af huset)

195,-

Min. 5 kuverter

Den lidt utraditionelle

  • Hjemmelavet rødbedesild
  • Hjemmelavet stegte sild
  • Skaldyrssalat
  • Gravad laks m/sennep og honning
  • Soya/ingefær/ hvidløgsmarineret svinemørbrad
  • Andebryst m/hjemmelavet rødkål med stjerneanis
  • Grøntkålssalat med mormordressing
  • 2 slags ost med oliventarpanade
  • Hvid chokolade pannacotta med kirsebær
  • Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert (ud af huset)

210,-

Min. 10 kuverter

Den alternative

  • Æg og rejer med wasabimayonnaise
  • Varmrøget laks med æble/fennikel salat
  • Wrap m/seranoskinke og pestocreme
  • Røget andebryst m/æbler
  • Soya/ingefær/ hvidløgsmarineret svinemørbrad
  • Kernesalat med grillede grøntsager og estragon
  • Rødbedesalat med feta og græskarkerner
  • Grøntkålssalat m/nødder og pære
  • Frugtsalat m/skyr
  • 1 slags ost med syltede valnødder
  • Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert (ud af huset)

225,-

Min. 10 kuverter


Tilvalg

Æbleflæsk og sylte kan tilkøbes alle tre menuer.

Alle priser er ud af huset priser.

 Julemenuerne serveres selvfølgelig også i huset alle dage fra d. 18/11-2016 
- dog kun mod forudbestilling og ved minimum 10 personer.
Der vil være et tillæg på 75,- pr. person for opdækning og servering.