MENU

Fra 11-15
Lille frokosttallerken
1 stk. smørrebrød 17,-
3 stk. smørrebrød 48,-

Luksus smørrebrød på bestilling 24,00 kr


Fra 11.30
Lille frokost tallerken
Dagens fisk/sild… dagens lune … ost
Med brød og smør 56,00 kr.

Lun leverpostej med frisk bagt rugbrød 30,00 kr.

Hjemmelavet kyllingesalat m Bacon frisk bagt rugbrød 30,00 kr.

Fiskefilet med rejer  og mayo 35,00 kr.

Stjerneskud 75,00 kr.

Dagens salat  med bolle ……   52,00 kr.

Omelet med kylling og grønt og brød 68,00 kr.

Clubsandwich med bagte rodfrugt 75,00 kr.

2 stk kyllingespyd med coleslaw brød 68,00 kr.

Mulligans Burger  med dyb stgte poms 88,00 kr.

Fiskefilet med frites 42,00 kr.

Pariserbouf 80,00 kr.

Burritos med kylling og salat 63,00 kr.


Dagens Kage 10,00 kr.
Dagens lagkage 18,00 kr.


Fra 17.30
Mandag til torsdag
Dagens ret: 75,00 kr. (Se oversigt)
(Børn under 12 år 1/2 pris)

DRIKKEVARER

Fadøl
Royal Classic
Albani Odense 1859
Edelweis Dunkel
0,25 l. 28,-
0,40 l. 35,-
0,55 l. 55,-

Flaskeøl
Royal Pilsner 28,-
Royal Stout 30,-
Royal Shandy 28,-
Royal Free 25,-
Newcastle Brown Ale 35,-

Sodavand 0,5 l. 22,-


Vin
Husets hvidvin pr. fl. 150,-
Husets rødvin pr. fl. 160,-

Glas vin (18,7 cl.) 40,-


Kaffe
Kop 12,-
Kande 35,-

Tea 10,-

 

DAGENS RET
75 kr. per person

Uge 17
Mandag
Lille steak med bagt kartoffel salat

Tirsdag
Rødbedebøf med ovnbagte poms hvidløgssmør

Onsdag
Farseret Kyllingebryst  salat små poms Skysauce

Uge 18
Mandag
Appelsin marineret kamfilet med ovnbagte kart. broccoli og skysauce

Tirsdag
Pesto fyldt Kyllingebryst med hasselbagt kart. Persillesmør og salat

Onsdag
Hvidløgsmarineret Kottelet med dagens kart. Skysauce gemyse

Torsdag
Bagt Kart. Med bøf ala mode

Uge 19

Mandag
Frikadelle med stv hvidkål Kartoffel

Tirsdag
Kryddermarineret helstegt Kalkunbryst Dagens salat & små chilikart tærte

Onsdag
Kalvefilet med dagens kartoffel Bearnaise og gulerødder

Torsdag
Fars i fad

Uge 20

Mandag
Steg med waldorfsalat surt Kartoffel & sauce

Tirsdag
Stjerneskud

Onsdag
Rødvinsmarineret kamfilet Portvinssauce Kart. Bønner

Torsdag
½ kylling med pomfrites

FREDAG/LØRDAGS MENU

Forret - vælg mellem:

  • Nøddelaks med Hindværvinagrtehe
  • Serranoskike med Melon
  • Lille rejecoktail

Hovedret - vælg mellem:

  • Bøf med løg og sky sauce. Små poms og hjemmelavet agurksalat
  • Steak med dagens grønt. Ovnbagte poms og persillesmør

Dessert - vælg mellem:

  • Æblekage
  • Tykke pandekager m/en kugle is
  • 1 Irish Coffe

2 retter 200,00 kr.
3 retter 245,00kr.